logotype

Actief en levendig

Kerstmarkt in de Beukennoot op  woensdag 19 december 2012 van 17u00 tot 21u30

Op 19 december 2012 organiseert de ouderraad van de Vichtse Beukennoot (Beukenhofstraat 38) een oergezellige kerstmarkt op de speelplaats. De leerlingen zingen, spelen muziek en beelden een kerststal uit. Voor iedereen een unieke gelegenheid om mekaar te ontmoeten!

 

 

Al jarenlang staat de kerstmarkt op de gemeenteschool in Vichte garant voor een toffe avond. Ouders halen het rapport van hun oogappels af bij de juf of meester en komen bij het naar buiten gaan terecht in een feeërieke, hartelijke omgeving. Rond een gezellig knetterend houtvuur staan her en der leuke kerststalletjes opgesteld. Je kan er terecht voor een jenever, een fris kerstbier, een warme Glühwein of jeneverkoffie. Voor de BOB's en de kinderen zijn er natuurlijk enkele frisdranken. De innerlijke mens kan verder versterkt worden met een hotdog of een warme wafel. Het spreekt voor zich dat hier heel wat mensen elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten, iets wat vandaag de dag veel te weinig gebeurt.

Hou verder een euromuntje opzij voor onze mega-tombola. Aan alle zelfstandige zaken in Vichte werd gevraagd om een product in natura te sponsoren, iets wat door de meesten van harte werd gedaan. Het resultaat is een aantal leuke prijzen. En wie niet speelt, kan niet winnen...

In de inkomhal van de school zal je ook een echte kerststal vinden met leerlingen  en zelfs een echte baby als kerstekindje. Het kerstverhaal wordt met veel overgave uitgebeeld en alles wordt opgeluisterd door live muziek. Er is ondertussen geen reden meer om niet in de juiste stemming te zijn...

Alhoewel de organisatie stuk voor stuk bestaat uit mensen die liefdadigheid hoog in het vaandel dragen, hopen we natuurlijk om een centje over te houden aan deze attractie. In onze eigen zak belandt het niet, wees gerust.

Dit jaar hebben we ons als doel gesteld om elke klas te voorzien van een eigen digitaal compact fototoestel. Als extra mikken we op één exemplaar dat wat duurder is. Dat zal dienen voor speciale activiteiten en moet moeilijke taken zoals binnenskamers mooie foto's nemen tot een goed einde weten te brengen. Het is een mooi verlengstuk van de digitale borden die vorig jaar aangekocht werden met de opbrengst van de kerstmarkt en het schoolfeest.

We zijn er zeker van ben er zeker van dat je na deze gezellige kerstmarkt moe maar voldaan naar huis gaat. Wees voorzichtig onderweg, want we zien jullie graag. Meer informatie bij de voorzitter van de ouderraad Bert Igodt: 0496 37 15 06 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2017  Vichte  globbers joomla templates