Van 24 januari tot 7 februari 2021 kregen alle Vichtenaren de kans om onze enquête in te vullen met als hoofdvraag “Wat vind je van het beleid van ons gemeentebestuur?”. We deelden tegen 26 januari 2021 in elke Vichtse woning een folder uit om mensen te motiveren de online enquête in te vullen. We sloten af op 7 februari.

Resultaten van de enquête

Opmerking: De resultaten zijn verwerkt in een PDF document. Een PC zal dit normaal zonder probleem kunnen openen. Op een SmartPhone moet je wel een PDF programma geinstalleerd hebben.

Naast de online antwoorden kregen we ook een aantal –op papier-ingevulde formulieren binnen die we ook verwerkten. We willen iedereen bedanken die hieraan deelnam. We kregen heel wat positieve reacties op de organisatie van de enquête zelf: "Bedankt dat we de kans kregen hierover onze mening te zeggen". Dit doet deugd! We zijn tevreden: we kregen zo’n 472 antwoorden binnen. Dit is een klein kwart van de Vichtse huisgezinnen.

00089

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.