"Historia Vehtae… een bewogen reis doorheen de tijd"

evocatie

Historische evocatie ter gelegenheid van 900 jaar Vichte in de Oude kerk op vrijdag 5 juli 2019 om 20.00 u. en om 21.30 u.

Vichte wordt dit jaar 900 jaar… Heemkundige Kring De Spinspoele deed bijkomend opzoekingswerk… Jonatan Baert schreef de basistekst…Ludwig Poignie bedacht het concept, regisseerde en vertelt.

Kom alles te weten over de roemrijke familie van der Vichte maar meer nog over het leven in onze streek tijdens de middeleeuwen en de nieuwe tijd. Geniet van de prachtige gezangen van Forlana Consort (muziek uit de verschillende historische periodes) en het ingetogen spel van onze plaatselijke toneelgezelschappen.

Bewonder de projecties die verhelderen en beluister vooral het boeiende verhaal van VEHTA of VICHTE, ons gebracht door veelzijdig regisseur en acteur Ludwig Poignie.

Door strenge veiligheidsvoorschriften zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen per voorstelling.

 

sponsors

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.