Boek: Van der VichteVanderVichte flyer1

Vichte in de geschiedenis door Brecht Dewaele - Heruitgave van het boek van Leonard Blockeel (1975)
Prijs = 30€

evocatie“HISTORIA VEHTAE, een bewogen reis doorheen de tijd." (vrijdag 5 juli 2019)
Historische evocatie van 900 jaar Vichte aan de hand van liederen, vertellingen en tableaux-vivants m.m.v. Koor Forlana Consort, de Vichtse toneelverenigingen (Streven en de Schietspoele) en verteller Ludwig Poignie. Schrijver van de basistekst: Jonatan Baert. Klik hier voor het volledige programma

evocatieHet eetfestijn (zondag 7 juli 2019)

Feestmaaltijd voor iedereen op domein Oud Kasteel met de “Vichtse Voaze”, speciaal aperitiefbier t.g.v. 900 jaar Vichte, vis-of vleesschotel met frietjes en groenten + dessert.

Uitverkocht: Het eetfestijn is uitverkocht. Je bent zeker nog welkom op het domein. De ingang is gratis. Er is animatie en je kan een Vichtes biertje, koffie of frisdrank nuttigen.
 

evocatieVichtse Voaze
Je kan een Vichtse Voaze bestellen op het feest. Dat is een  heerlijk hoppig -en speciaal voor de gelegenheid gebrouwen - aperitiefbiertje. Oorspronkelijk dachten we ook een herinneringsglas te laten maken, maar door de kostprijs zullen we ons beperken tot het schenken van dat heerlijk aperitief bier op het feest. Gebrouwen in Vichte en enkel te verkrijgen op 900 jaar Vichte. Gezondheid!

De andere activiteiten zijn gratis en vragen geen inschrijving. Zie feestprogramma.

sponsors

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.