Binnenkort kan je hier inschrijven voor:

evocatie“HISTORIA VEHTAE, een bewogen reis doorheen de tijd." (vrijdag 5 juli 2019)
Historische evocatie van 900 jaar Vichte aan de hand van liederen, vertellingen en tableaux-vivants m.m.v. Koor Forlana Consort, de Vichtse toneelverenigingen (Streven en de Schietspoele) en verteller Ludwig Poignie. Schrijver van de basistekst: Jonatan Baert. Klik hier voor het volledige programma

Koop hier uw ticket

ticket historia

  

evocatieHet eetfestijn (zondag 7 juli 2019)

Feestmaaltijd voor iedereen op domein Oud Kasteel met de “Vichtse Voaze”, speciaal aperitiefbier t.g.v. 900 jaar Vichte, vis-of vleesschotel met frietjes en groenten + dessert.
Inschrijven vanaf 15 mei 2019

 

 

evocatieGevulde Vichtse Voaze
Hier kan je een Vichtse Voaze of bierglas bestellen met het embleem van 900 jaar Vichte. Het glas wordt later zeker een collectorsitem. Het wordt geleverd op de feestmaaltijd van zondag 7 juli 2019. Uiteraard kan je dit glas laten vullen met een heerlijk hoppig -en speciaal voor de gelegenheid gebrouwen - aperitiefbiertje. Een eerste gevulde Vichtse Voaze is inbegrepen in de prijs (€ 5).
Inschrijven vanaf 15 mei 2019

 

De andere activiteiten zijn gratis en vragen geen inschrijving. Zie feestprogramma.

Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  tel.0476 68 93 50

sponsors

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.