Schelle van de zeuge"Schelle van de zeuge" is een lekker stuk buikspek voor op de BBQ.

Van her-oud werd dit in de pan gebakken, maar dit is ook uitstekend op BBQ.

 

Bereiding:

  • Insmeren met honing en gember (met borstel).
  • De suiker moet caramelizeren
  • Je kan dit ook eerst marineren in een zomers Vichtse marinade: Tomatensap + olie + look + peper en zout

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levenidger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.