Vichte is, zoals de leuze bovenaan terecht vermeldt, een actief en levendig dorp. We hebben dan ook een heel uitgebreid en vivant verenigingsleven. De Dorpsraad, als overkoepelend orgaan van alle vichtse verenigingen, heeft ondermeer als doel dit zoveel mogelijk te ondersteunen en een overlegorgaan te zijn.

Via deze webstek, maar ook ons trimestrieel dorpsblad "De Verteller", bieden we een ideaal platform om het actief verenigingsleven in de schijnwerpers te plaatsen. Het is dan ook logisch dat al onze bewegingen hier op dit digitaal forum een voorname en aparte plaats krijgen .
Klik gerust doorheen de gegevens van 50 actieve Vichtse verenigingen!

Is de voorzitter gewijzigd van uw vereniging? Staat uw vereniging nog niet online? Vul snel het contactformulier in. We passen dit aan. Klik hier!

Cultuur
Socio-cultureel
Sport
Sport
Jeugd

wapenschild vichte

Zoeken

GDPR

Dorpsraad VZW

De Dorpsraad vindt zijn oorsprong net na de fusie met Anzegem in 1976. Onder leiding van de toenmalige gemeenteraadsleden en de verenigingen werd besloten een nieuwe overkoepelende organisatie op te richten waar alle Vichtse verenigingen een plaatsje konden vinden. Ondertussen is een VZW opgericht en is de Dorpsraad VZW levendiger dan ooit!

 

Contacteer

Vichte
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.